lördag 31 januari 2009

Färs & Frosta Stipendium

Varit och tagit emot ett Utvecklingstipendium av Färs & Frosta Sparbanksstiftelsen nu =). Riktigt gött =D 6000kr i kassan, klirr sa det och så har man fått lite pengar till Rimini resan =)
Läger träff för mig och Jeppe i Skara nästa helg när de andra götte grisarna är nere i värmen och lapar sol =( attans att man inte har sportlov en vecka tidigare =/

Helg = träning

Temperaturen låg omkring nollgradigt och som vanligt blåste det en del här i nere i Skåne idag. Jag (Jesper) och Fredrik stack som vanligt ut kl 10 från Löddeköpinge respektive Södra Sandby för att sedan möta varandra och köra tillsammans. Idag hade vi även sällskap av Alexander Pedersen från FK Trampen. Det blev en runda på ca 4h och med lite inslag av högre intesitet ibland. Bl.a jagade vi en traktor i nån kilometer för att få en bra rulle men trist nog så svängde den av vägen när vi nästan var ikapp. Sånt händer... :)
Imorrn blir det nog nåt liknande pass med Fredrik eftersom ingen annan i vårat vanliga "söndags-gäng" ska köra.
Ha det bra...

torsdag 29 januari 2009

coachcurling elitserien...

Pölder-Malung 8-4
Pölder-Sumpan 4-9
imorgon 2 viktiga ....en måste vinnas...

onsdag 28 januari 2009

mail från Enervit SWE

Dräkterna blev snygga, dessutom är vi ju tacksamma att ni fortsatt kör våra färger ;) (tony förklarar-han menar "vår team cykelcity juniors tävlingsdräkt")

Bifogar vinnaren av Marcialonga (Jerry Ahrlin SWE) och här följer hans segerrecept under loppet:
En st koffein Gel + 3 Gt tabletter 30 minuter före start.
2 dl G apelsin med 1 st GT var 20:e minut (totalt 2,2 liter G samt 8 GT-tabletter
1st Liquid var 30 minut (totalt 5 st).
2 påsar R2 efter målgång.



tisdag 27 januari 2009

Naturligaintervaller + gym

Ja då var det dags för en ny träningsvecka igen efter en skön vilodag i måndags.

Som vanligt är det naturliga och gym som gäller på tisdagarna. Det gick som vanligt fort när vi var ute och körde i det härliga vädret. Tobbe var som vanligt stark och lyckades nästan köra av alla på hjul, men bara nästan (det sägs ju att han är helt kass för tillfället, så det var kanske därför han inte körde av alla)... Han bara gasade och gasade i täten och till slut var vi knappt några kvar (5st) och hade han bara kört lite till så hade jag nog med släppt.

Efter naturliga så blev det lite gym med Kim och Erik.
Eftersom Erik tycker att jag har enorma armuskler så ville han ta ett kort på mig i gymmet och här under kan ni ju själva se resultatet, se och njut :).


WEBB-TV...

...torsdag kväll kl 2000 mot svenska landslaget...sista matchen i elitserien....HEADCOACH PÖLDER LIVE... www.curlingkanalen.se

måndag 26 januari 2009

Curlingavslut...

...Elitserien avgörs i dagarna 2....och förhoppningsvis inte fler dagar för det betyder särspel om nedflyttning.
Headcoach Pölder med sitt lag från Jönköping reser till Sundsvall under tisdagen för 4 avgörande matcher i elitserien...2-3 vinster krävs för att hänga kvar utan kval.
håll tummarna...

Söndagspasset

Distanspasset inleddes inte så värst bra. När vi stod i omklädningsrummet kom Gubben in i omklädningsrummet och berättade att det börjat regna, antalet cyklister som skulle ut och cykla sjönk nu med runt 60%. Men ut i regnet kom vi och grusvägarna kom vi in på. Lite över 2h blev det ute och sen TC. Man får fokusera på det mest positiva i det hela, en dag mindre kvar tills några av oss åker till Alicante.





















Cyklistens bästa vän?