onsdag 6 januari 2010

Bra start på nya året ..

,,,, i helgen kom årets första seger på skidor den var efter längtad. Det var 2st tävlingar första var det en skate och den andra var klassik distans. Segern kom på den klassiska delen. När det var 600 meter kvar till mål låg jag lika med 2st men pappa tömde all luft ur lungorna på mig där så la i en växel till och dunka på in i mål. Just nu står termometern på -35 så inte att tänka på någon träning ute. Är fortfarande kvar uppe i Tänndalen, blir kvar över helgen för det är j-cup i Åsarna på lördag och söndag. Sen tillbaka till Mora och plugga.

Mvh Axel Svedlud

Slut på lovet

För min del tar lovet slut imorron och det är tillbaka till verkligheten som gäller. Men som sagt ser det nya schemat inte så farligt ut. Men det känns ändå tungt att behöva släpa sig till bussen varje morgon igen. Ah ja... inte mycket att göra åt det. Får istället blicka framåt mot det nya året och framförallt en NY SÄSONG! Nu när man är på rätt sida om nyår börjar det kännas som det närmar sig. Längtar...
Ett stort minus i tillvaron för tillfället är snön som vägrar smälta och det fylls på med mer då och då. Så länge det är någorlunda torrt på vägarna är det ju ingen fara att ge sig ut, men de senaste dagarna har inte kunnat erbjuda annat än kyla, snö och is. Det är bara att hålla sig inne på trainern och hoppas att den skånska vintern bli lika kort som vanligt och att det snart går att få ihop timmarna utomhus istället.

Ha det bra så länge!