lördag 4 april 2009

Vilodag


Vilodag idag med massor av regn, blev ca 1h 40 min. Hittade även en fin bild på vad jag tror är Tony.

fredag 3 april 2009

Bilder...



















Lite bilder från dagens pass i det soliga Italien (det va sol i San Marino åsså).

torsdag 2 april 2009

lägerliv år 2009...

dag 2

Idag var vädret sämre! Även om prognoserna visar tvärtom, det blev ändå 5h 10 min innehållande 2 långa stigningar. Blev inga bilder idag då vädret inte tillät det men imorgon kommer fler. Nu ligger vi på vårt rum, lyssnar på podcasts och väntar på att Spjuth och Isacsson ska komma till hotellet. 

onsdag 1 april 2009

San Marino




Äntligen är vi i Italien!


Som ni tidigare läste så kom vi till hotellet väldigt sent igår (eller rättare sagt idag), men vi fick trots allt några timmars sömn efter att tagit en lite sovmorgon idag. Så frukosten blev inte förrän 8.30 och som vanligt i Italien är det vitt bröd och någon slags croissant som gäller. Det är en kanonfrukost och kan Italienarna köra på det så kan väll vi också det?


Efter vi packat upp cyklarna och bytt om så gav vi oss iväg på en liten tur som var ganska kuperad (ca 1500höjdmeter). Vi åkte till San Marino för att kolla på den härliga utsikten! Det var bara det att regnet hängde i luften + att det var dimmigt så när jag och Erik kom upp till toppen så var det knappt att jag såg min egen hand framför mig. Aja fint var det ändå och vi fick ju faktsikt se San Marino och även köra den ganska branta backen upp till staden så man ska ju inte klaga.


At Rimini at last...

Robert Pölder och Erik Harring on the plane

...kl 0120...inte optimalt precis..men jag visste att KLM skulle strula med våra cykelväskor...
kl 0930 var vi på plats i Göteborg för avfärd kl 12...men icke sa nicke...kl 1740 kom vi iväg pga våra j-kla cykelväskor...ler
nåjo...
nu är vi nere...förtruppen med coachpölder och sonen Robert och fisken Erik...
blött på backen var det oxå.
Hotellet har höjt sin standard sen sist...renoverat + wireless på rummen, nice + at vi har havsutsikt över heeeeeeeeeela playan...
16 dagars cykling ligger framför fötterna...hoppas ni får snöstorm därhemma i SWE

måndag 30 mars 2009

Rimini

Hemma en kort sväng igen för att packa upp kläderna, tvätta och sedan packa ner kläderna igen. Igår kom jag hem från lägret i Skåne och det var riktigt kul och vi var ett bra gäng så det blev kanonbra träning i helgen. Men någon vidare vila hinner jag inte med då jag åker iväg till Rimini snart... Jag flyger dig imorgon, men jag åker redan till Göteborg idag och sover där för vi flyger tidigt imorgon.
Tyvärr hinner jag inte skriva mer för snart kommer far och då ska vi packa ner min hoj och sedan bär det iväg till Götebrog.