lördag 27 mars 2010

Det bästa med allt...

..i princip allt i material finns nu inom laget...aldrig hänt så tidigt innan!
tom matchställena från Craft har kommit...velovelo

coachen sliter...

..o längtar till att tillbringa tiden med boysen nu i 14 dagars prepare for the season...in Rimini...
avfärd på måndag fur alles!
skall bara fixa lite i Ume under helgen...elitseriekvala tillbaka mitt lag i curling.
blir en tuff hemresa o nerresa...bara...
finns risk att sista matchen slutar kl 1500 i ume på söndag o planet lyfter runt 1300 på måndag från Göteborg...hehehehehe

fredag 26 mars 2010

NU ÄR DET VÅR!!!

+15 grader låter avlägset, men idag hände det. +15 var det när jag och några till i klassen satt ute och åt på lunchen.
I morgon blir det sista passet innan vi drar till Rimini. Väl där nere ska vi CYKLA och njuta av att det inte är någon skola.
MVH HOLMEN

Våren kom iår med...

Måste säga att jag haft vissa tvivel på om våren verkligen skulle komma iår efter den här vintern. Men efter de senaste dagarna är känslorna mycket positiva. Ca 17-18 grader varmt och sol är nästan för bra för att vara sant i Mars. Man ska väl inte jubla än kanske, det kan ju lika gärna gå tillbaka till 2 grader och regn vilken dag som helst... Men även om det skulle göra det drabbar det antagligen inte oss i laget då vi drar till Italien på måndag.
Imorron blir det till att prova de nya skorna som hämtades ut på CykelCity i Lund idag. Sidi Genius 6.6 Carbon Lite i färgsättningen White/Chrome. Underbart fint! Hoppas på lika fint väder som idag så man slipper gömma dem i skoöverdrag för att hålla dem vita...

måndag 22 mars 2010

7 days...

Om 7dagar dvs en vecka är vi antagligen på väg eller precis framme i Italien. Kommer bli så skönt att komma ner där i 2 veckor och köra i sol och värme innan säsongen drar igång. (27 dagar kvar).
Jag, Emil, Törre och Axel va ju uppe (eller nere, beroende vem av oss man frågar) i Varberg på läger i helgen som var. Det blev 2 dagar med bra och rolig träning. 6h och 18mil på lördagen och ca 4h och 12mil på söndagen. Nu körde vi inte bara distans utan även lite lagtempon, träningstävlingar och spurter (Glenns flagga var med även i år ).
Den här veckan är lite lugnare för min del. Sen blir det gas i Italien igen skulle jag nog tro. =)

Ha det!