fredag 12 mars 2010

Dåså BAMSE...

..då går vi för Cykelcity elit 2011...det blir som jag har sagt hela tiden....och du visste det innerst inne du oxå...
raka benen nu....
skit i det som hänt nu...
du vet att jag sa att du inte kunde fixa allt detta året pga allt strul du hade vintern innan.... (det är bara mor o far som är blåögda....)

tisdag 9 mars 2010

HEhehe

dåså...guys......nu händer allt ....soon....så kör vi
redwhite against the world

söndag 7 mars 2010

Nu börjar det...

Nu är Vasaloppet avklarat för iår och det innebär för oss juniorer att den lite lugnare vintern är slut. Vår käre Team Coach, Tony, håller antagligen redan på att plocka fram blåslampan ur garaget ;) Nej, skämt åtsido, det är mycket som händer nu inom bara några veckor. Cyklar som ska hämtas, läger både i Sverige och i Italien och det är bara 42 dagar kvar till tävlingspremiären 2010, Östgötaloppet. Efter det är det full gas hela våren och sommaren.

Helgen bestod träningsmässigt av 2 distanspass. Vädret kunde inte varit bättre mer än att det var en aning för kallt. Snön håller på att försvinna men det ligger kvar en del fortfarande plus att det ligger sjukt mycket salt på vägarna. Dvs inget väder för racer än, även om vissa redan tagit fram fincyklarna. Mötte en kille på en Cervélo idag. Lite skillnad mot aluminiumram och skärmar... Man längtar bara mer och mer efter att få testa den nya Columbus Capo och dra på tempohjulen på TT3:an och bara gasa. Men men... den tiden kommer förhoppningsvis inom en inte alltför avlägsen framtid, får väl vänta tills åtminstone det värsta saltet har försvunnit från vägarna.

Ha det fint!