fredag 12 juni 2009

Sommar?

Då har sommarlovet börjat! Äntligen!
Fullt upp med tävlingar i sommar... grymt kul. En massa SM-tävlingar nu i början. Först Kortbane-SM på Sturup Raceway här nere i Skåne, och efter midsommar är det Tempo och Linje i Götene.
Hoppas bara att vädret blir bättre... just nu har vi ösregn och typ stormvindar i Skåne vilket är totalt värdelöst.

onsdag 10 juni 2009

Rain!

Kom till skolan idag redan vid kl. 8.00 för att gå på lektion. Men tydligen var det ingen lektion så det blev till att plocka iordning skåpet och lämna in lite böcker så skoldagen slutade redan vid 8.30 idag!
Vilken härlig dag det här kunde bli då jag skulle kunna komma ut och cykla redan vid 9. Tyvärr så hann mr Gubben komma ner i lokalen innan jag hann ut så han blev lite gring (men inte så farlgt faktiskt!) för att jag inte åkte ut med dom andra vid kl. 16.00, dom andra=max 2pers eftersom alla typ åkt hem!

Jag och Kim åkte ut strax efter 9 och det började bra utan regn å allt... Men regn kom det såklart!

Redan efter en halvtimma så blev jag ensam då Kim skulle åka hem igen för att han helt enkelt inte hängde med i det hårda upptrissade tempot! Nä det är nog verkligen inte många som skulle hängt med då vi hade hela 28km/h i snitt första halvtimman!... nä då... klart han hade hängt med längre om han bara ville :).

Dagens runda bestod av några varv runt kullen och det såg faktiskt inte så mörkt ut där uppe. Men när jag äntligen trodde jag skulle slippa regn så börjar det såklart regna och jag fick åka i Spö-regn i en timma. Men det gjorde mig faktiskt ingenting, idag var det faktiskt skönt med lite regn.




tisdag 9 juni 2009

SNART FULLT LAG I TOPPTRIM...


...och SM inom kort både kortbane, tempo och linje
Det ryktas att Cecilia och Anders släppt ut "lillisak" utanför dörren nu och på 2 hjul dessutom...superduper!
Bäva månde våra konkurrenter...2 kompletta lag för lagtävlingarna!

måndag 8 juni 2009


Fin bild på Robban när han tar i på sista etappen och en liten bild från teampresentation/signering som skedde varje dag. Fler bilder kommer

söndag 7 juni 2009

BAMSE slog till...med första spurtsegern...


...idag vann Axel Svedlund sin första seger för året i Falkenloppet...I lätt uppförsspurt så plockade han ner alla juniorkonkurrenter.
Skönt och stärkande för Axel som förra säsongen var Sveriges bästa 92:a tills vurpan kom på U 6 och med nyckelbensbrott....sen följdes en tung vinter med mykoplasma problem..så hans skidsäsong blev otroligt tuff...på väg tillbaka nu både som cyklist och skidåkare...härligt att den går via cykelcity junior!

Fin avslutning av Popovych och skogsmulle...


...i Munsterland Tyskland!
Robert Pölder blev finfin 5:a på den avslutande hårda etappen i Tyskland efter att ha varit i utbrytning halva loppet med den slutgiltige segraren från Belgien Kevin De Jongh... Tobias Ludvigsson spurtade starkast i klungan och blev 9:a...och var bara nio sekunder från att komma ikapp Robert på slutet.
totalt slutade Tobias 13:onde och Robert 23:a...
Tuff sista dag o nästan halva fältet klev av...däribland vår egen Erik Harring och Örebros Oskar Nilsson...kvastbilen plockade av undan för undan pga den hårda etappen med över 2000 höjdmeter.