torsdag 18 mars 2010

Lvg läger nr 1

Imorron är det dags ta den nya Capo:n och åka upp till Varberg för årets första läger på landsväg. Vädret ser helt ok ut inför helgen, åtminstone lördagen. Men det hinner säkert ändra sig så det blir bra på söndagen också. Ser fram emot att få några timmar på den nya cykeln då jag bara har hunnit köra lite kortare pass på den nu sen vi hämtade den. Trots det kan jag säga att den är riktigt fin att köra på och det känns som att Picco, Lasse och Adam fick till en riktigt bra sittställning till mig också.
När det gäller timmar så hoppas jag vi kan få ihop en del såna i Italien som nu bara är ca 1.5 vecka bort, vädret ser ut att ha börjat ta sig därnere. Ingen snö nu i alla fall.

31 dagar till tävlingspremiär nu.

söndag 14 mars 2010

En fredagkväll hos proffsskräddarna....

....eller hur man passar in sin cykel så bra det bara går!
I fredags var vi med 4 av lagets 5 åkare (Bamse åker fortfarande skidor och kör JSM denna helg) hos Cykelcity i Göteborg. Där tog Picco emot oss, som tillsammans med Lasse och Adam har de sett till att grabbarna har optimal sittställning på sina nya snygga Columbus Capo.
Ramar, sadelstolpar, sadel, styre, styrstam mm har analyserats och justerats till alla tre inkl ryttaren är nöjda.

Lite snack om kommande säsong (vi längtar), lägret i Italien alldeles snart, och en massa suktande blickar i butiken som genomgått en makeover där man t o m flyttat entrén för att få till den rätta lokalen. Den går givetvis i Rött och Vitt och den är riktigt snygg, bra grabbar, ni kanske ska ta extraknäck på TV's byggprogram  istället för Willy som verkar mer inne på styrdans för tillfället...

Säsongen är bara en månad bort nu, det ska bli hur kul som helst. och här i skåne verkar det som om våren är på besök, hoppas det inte är tillfälligt.

På bilderna nedan ser ni de tre cykelskräddarna in action, och de ger sej inte förrän alla tre är nöjda...