torsdag 8 oktober 2009

NYA CYKELCITY JUNIOR 2010!

Nu är allt definitivt klart...!!!!!!!!!!!!!
Cykelcity butikerna satsar vidare på att utveckla unga talanger. 2 år går fort...mmm vi har kört juniorlaget i 2 år och så bra och kul teamet har haft det. Det tog ett tag att bli acc i Danmark men nu rör vi oss på etapploppen med respekt där.
Efter en del diskussioner med inriktning hit och dit så har bröderna Persson och Otto som äger de framgångsrika cykelbutikerna Cykelcity bestämt sig för att satsa vidare och då gå "ALL IN"...dvs satsa hårt så nu står vi där med 5 klara "gubbar".
Vi pratar lite försiktigt om en sjätte gubbe och han vet att vi vill men han måste bestämma sig oxå.
2 man är redan offentliga och klara...genom att de var med teamet redan detta året som "förstaårsfjunisar". Vi kommer att presentera de övrig 3 ...eller 4 undan för undan här!

Lilljipz Spjuth...kortbane SM vinnare som förstaårs...Säkert kort i teamet och kommer med stor säkerhet ta över Popovich roll i laget som "pappa". Jag blir mycket förvånad om inte Jeppe blir en av grundpelarna i ett svenskt juniorlag SWE 2010

en fet Axel på 90kg och orakade ben på första lägret i våras...nu väger han 78kg och är frisk...och håller han nu sig frisk så...blir det inte kuligt för konkurrenterna nästa sommar

BigT in action...mm...juniorerna blir inte av med sin teamcoach

onsdag 7 oktober 2009

Lite att träna på under vintersäsongen

Skills.....


http://video.telegraph.co.uk/services/player/bcpid1137883380?bctid=21337502001