lördag 9 oktober 2010

Det var det...

Hösten rullar på och det känns snart som att det är dags att kolla om vintercykeln fortfarande funkar. Har börjat komma igång med träningen nu igen efter att jag tog av gipset. Det blev nämligen inte mer än 2 veckor med gips då det inte var båtbenet som var brutet efter min träningsvurpa. Det visade sig att det var ett ledband i handleden som tagit en hel del stryk men som börjat läka bra efter de 2 veckorna med gips. Numera är jag alltså gips-fri igen. Dock är sprickan i armbågen kvar vilket gör att cykling utomhus inte är aktuellt riktigt än.

Det här blir det sista inlägg jag gör på den här bloggen då min tid som junior är över. Så jag skulle vilja tacka alla som har varit en del av Team CykelCity Junior under åren 2009 och 2010 för två härliga säsonger.
Det stöd som har funnits, från ffa CykelCity och Pölder Sport (inget hade funkat utan Tonys enorma engagemang!) men såklart även alla andra sponsorer som hjälpt oss med den ekonomiska biten, har varit helt underbart. Men även de föräldrar och anhöriga som engagerat sig och lagt ner tid i detta är värda en stor eloge då det inte hade funkat utan dessa, oavsett hur mycket sponsorer vi haft.


Tack för mig!
// Jesper Spjuth