lördag 14 februari 2009

Jag och Robban satt och mekade lite på planet och satte ihop en liten snutt.


onsdag 11 februari 2009

Sista dagen

Ja nu är snart lägret slut, det bara återstår ett lätt rull pass imorgon innan vi flyger hem lite senare på kvällen. Det ska förstås bli sjukt tråkigt att åka hem då det har varit skönt att cykla lvg igen + vi verkligen har haft kanonväder för att vara Februari.
Idag var det kort kort redan från starten av passet trots att vi åkte ut kl. 09.00, om det inte var för varmt redan då så blev det i alla fall mycket varmare efter någon timme då jag kunde knäppa upp cykeltröja helt och ändå svettas.

Det blev ett helt okej pass idag + att vi fick bättra på brännan. På tal om att bättra på brännan så gjorde nog inte spanjorerna det idag, alla som vi såg hade tjocka jackor på sig och en del spanska cyklister hade rånarluvor på sig för att inte frysa. Så därför var det många spanjorer som stirrad på oss när vi kom cyklande idag... Frågan är ju bara vilka som är dumma i huvudet, vi eller dom? 22grader och inte ett moln på himlen, Vinterjacka eller kortbyxor, det är frågan?

Träningsläger Alicante, bildextra


Paus

Stek

Lägermat, proteinpasta

Callosa

måndag 9 februari 2009

Vilodag


Kort pass idag, blev 2 timmar med ett 2 mils lagtempo, snitt 48 km/h. Lågt snitt då vi var tvungna att sakna ner till alla fem rondellerna. Nu ligger vi vi poolen och laddar inför de sista dagarnas pass. 





söndag 8 februari 2009

snygg färg på robsens sadel...

...undrar vad picco säger om det....VIIIIIIIT färg-skitsnyggt....

Steekar väder :)







Hallå alla läsare :) I dag har vi cyklat i 5 timmar och 30 min i det blåsiga och varma Spanien !!



Men i går hände en lite incident när vi lagade pasta eller det var Robban som mekade lite med pastan , Jah ni kan få titta själva hur det gick !!! Ska lägga upp lite steekiga bilder snart med , det lovar jag : ) Mvh Tobbe