lördag 24 april 2010

Bilder





Som vanligt kommer det lite bilder från dagens tävlingar. Tyvärr stod pallen bakom en flaggstång som kastade en skugga på prispallen.

Teamet dominerade idag i första Swecup lopppet


Jesper spjuth vann tämligen säkert!
två o trea blev Törre och Holmen......gött!
bara rödvitt på pallen!
Största + ändå på Emil Gabrils, lillplutten i laget som landade på femte plats bara några tiondelar från fjärdeplatsen!
Det var tempo idag.....imorgon linjecup!

onsdag 21 april 2010

Hej mitt vinterland......

......nu är jag här IGEN ! Snön vräker ner över Skara just nu , man blir bara så trött på detta väder ! får hoppas att vi slipper snön nere i Landskrona i helgen för då ska tempohojjen fram ! Cupen startar för oss juniorer så det ska bli grymt roligt !

På återhörande !
Gabbe //

söndag 18 april 2010

Dåså!

Då var säsongen igång. Östgötaloppet är nu avklarat för iår. Dagen bjöd på en del vind och ingen direkt värme (även om det var bättre än förra året). Till en början mycket avvaktande åkning som Örebrocyklisternas Mattias Dahlberg utnyttjade och skaffade sig en rejäl lucka till oss andra i klungan. Emil var på väg att ansluta men kom inte riktigt hela vägen fram, men körde starkt där framme även han. Emil fortsatte att jobba fint och gick iväg igen när vi gick in på de avslutande 7 "småvarven".
Till slut blev vi en grupp på 7 man i täten som jagade ikapp Dahlberg och höll in till mål. I avslutningen var Falköpings Johan Broberg starkast men vi fick in Kristoffer på en fin andraplats. Själv kom jag in på en 5:e plats. Anton och Emil rullade in en bit efter men gjorde bägge två bra race för laget vilket är det viktigaste.
Nu laddar vi om för cup-helgen i Landskona om en vecka. Då ska tempocyklarna fram också.