tisdag 25 maj 2010

Lägesrapport

Pinsehelgen blev ingen jättehöjdare för min egen del. Tempot var väl det enda jag fick till någorlunda bra. Sista dagen kändes det fint till en början men började hosta mer och mer under loppet och till sist sa kroppen ifrån. Väldigt trist då det kändes så fint i benen annars. Var på vårdcentralen idag för att kolla upp det ordentligt, blev lite nervös när de började snacka om körtelfeber, men som tur var visade proverna att så inte var fallet. Så nu är det bara till att försöka bli frisk så snabbt som möjligt.

Till helgen är det tävlingar i Falköping och i princip direkt därefter blir det Trofeo Karlsberg för min och Törres del.
Ska försöka fixa så det dyker upp lite fler bilder från tävlingarna här på bloggen snart. Här är i alla fall några sen förra helgen.


måndag 24 maj 2010

Bamse skrällde i Hammel

Avslutande dagen i Danmark gick på en 29km bana X 3 varv med en tuff avslutande backe innan varvning o mål.
Axel Svedlund som precis knäppt av sig skidorna o har en bit kvar till toppform överraskade oss stort och gick med i den avgörande utbrytningen tillsammans med Jesper Spjuth och 9 danskar.
Jeppe var tvungen att släppa pga halsproblem men Axel bet sig fast och satt med hem, slitade 7:a i den fina konkurransen.
Många tror att Bamseaxel bara är en spurtare, men vi i teamet vet att det finns mer i den kroppen!
Emil Gabrils, Anton Holm, Kristoffer Fransson och Johan Broberg satt i klungan runt.

söndag 23 maj 2010

Fin dag I danmark...

...Bra start på helgen blev det på Jylland
Vi fick med både Johan Broberg och Tørre Fransson i den avgørande utbrytningen på 9 man
.Broberg slutade finfin 4:a i den hårda konkurrensen med vældigt god assistans av tørre som gjorde uppdraget till honom.
En av kanske værldens bæsta cyklister ..Lasse Norman hade læmnat klungan innan spurten tillsamman med en annan dansk så Broberg spurtade om pallen.