lördag 20 februari 2010

Det finns fortfarande hopp..

... om att våren ska komma iår också. Den till synes oändliga vintern visar äntligen lite tecken på att börja avta. Igår hade vi här nere i Skåne upp mot 3 plusgrader för första gången iår. Tyvärr snöade det också en hel del så snömängden blev väl +-0. Gårdagens träning bestod av ca 1h på skate-skidorna. Inte ofta man få chansen att åka längd här nere så man får verkligen passa på.
Idag har jag vilodag, rätt skönt att göra ingenting ibland också. Idag är det dessutom ännu varmare än igår, hela 4 plusgrader! Sånt gillar vi!
Nästa vecka är skolfri eftersom det är sportlov så jag hoppas det varma vädret håller i sig så man kan få några träningar utomhus utan att frysa alltför mycket.

söndag 14 februari 2010

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge !

Cykeln är nerpackad , cykelkläderna är nerpackade och det är nu bara 7 timmar kvar tills jag och diesellokeT Törre sätter oss på planet som tar oss till Alicante ! Vi kommer att vara där i 10 dagar och träna som bara den.
Ska bli väldigt skönt att slippa detta väder som är just nu i detta land , termometern stod på -9 här i Skara imorse ..brrrr....

Sitter i cykellokalen nu men ska kila hem till lägenheten och äta lite innan det blir hit igen för att hämta alla grejer som ska med sedan bär det av till flygplatsen i Göteborg , planet lyfter 19.35 från Göteborg City .
Vet ej hur det blir med internet nere i Spanien men ska försöka ge er en rapport hur det har gått för oss där nere .

Hade så bra så hörs vi !



// " Dala-Dans"