fredag 5 februari 2010

Långhelg

Tog långhelg den här veckan. Tyvärr inte frivilligt utan på grund av en förkylning och halsont. Kände därför att det var bättre att tillbringa torsdagen och fredagen hemma och försöka bli frisk så snabbt som möjligt för att kunna komma upp på cykeln och träna igen inom en inte alltför avlägsen framtid.
Snön ligger fortfarande kvar (har inte haft snö så här länge under de år jag har bott här nere) men temperaturen har åtminstone tagit sig upp ovanför nollan ett par gånger de senaste dagarna. Skönt att se att det går åt rätt håll.
Jag tycker våren får komma nu även om vi bara är inne i Februari. Men tiden går rätt fort ändå. Det är egentligen inte så många veckor kvar innan man får packa ner den nya Columbusen och flyga ner till Italien för att finslipa det sista inför säsongen 2010.
När det gäller Columbus kan ni som är nyfikna kika in på CykelCitys hemsida för att se 2010 års kollektion av cyklar.
www.cykelcity.se

söndag 31 januari 2010

Får stå över tävling återigen ...


Fick tyvärr lämna återbud i onsdags till Landskampen i Finland. Landskampen skulle gå i helgen men fick åka hem till Norberg och vila istället pga. förkylning som inte vill gå över. I lördags var jag och Viktor uppbjudna till Falun för att titta på Sveriges första velodrom och det nya cykelgymnasium som ska starta till hösten. Velodromen var väldig häftig och jag blev väldigt sugen på att prova. Kommer nog att besöka den en hel del när den öppnar för den ligger väldigt nära från där jag bor. Det är ca 5-6 veckor kvar nu på skidsäsongen så jag vill bli helt frisk nu och kunna träna och göra något bra av slutet. Sen är det 100 % på cykel efter skid sm som är vecka 10.
Mvh Axel