torsdag 25 februari 2010

Lyckat

Då var jag(Emil Gabrils) och Törre tillbaka i Skara igen efter 10 dagars träningsläger i Alicante . Vi har haft det superbra , väldigt bra träning , god mat , fint väder mm.. Kan säga att jag har inte saknat snön hemma i Sverige precis .
De första dagarna bjöd Alicante oss på både sol och regn , berg och slätåkning och en massa annat , det var väldigt bra vägar runt om där vi var å körde - det finns mycket bra åkning för de som gillar berg och väldigt mycket slät åkning , kan rekommendera alla att någon gång åka dit och köra , ni blir inte besvikna på vad Alicante har att bjuda på .

Från ett läger till ett annat , nu är det inte långt kvar tills vi drar till Rimini grabbar !!! Kommer bli riktigt riktigt grymt !

Allt från mig , hade så bra !
Emil




onsdag 24 februari 2010

Vinteraktiviteter

Idag stod det löpning i träningsprogrammet men det är förenat med livsfara att springa för tillfället pga all snö och is. Istället blev det ett nytt pass på skate-skidorna. Kul med variation i träningen ialla fall, det är väl det enda positiva med vintern just nu.
Imorron blir det en dag på Isaberg med lite alpinskidåkning, också kul. Får se hur mycket folk det är i backen. Har man otur får man tillbringa dagen med att försöka undvika att bli ihjälkörd av skåningar och danskar :)

Ha de!