lördag 21 mars 2009

Skåneläger

5 timmars pass med danskarna idag, 4a gånger över åsen + lagtempon och annat för att trötta ut oss, som avslutning även hasslövsbacken. Nu slappar vi och spelar kort medans vi ser fram emot morgondagens pass.

/Erik, Fredric & Jeppe

torsdag 19 mars 2009

Snart Italien!

Det var ett tag sedan man skrev på bloggen senast men idag tänke jag att nu ska jag ta tag i livet igen! Det senaste har jag haft fullt upp med både det ena och det andra. Jag har cyklat en del och även haft två prov denna vecka i skolan, två prov är väll inget kanske ni då tänker!? Jag vet att phillan hade tyckt det var otroligt mycket i alla fall :), men för er som inte tycker det är jobbigt så kan ni försöka ge er in i Matte D! Det är ingen barnlek precis: sin x, cos x och derivera lite här och där... Men nog om det!!!
Träning har det blivit en hel del av det senaste och denna vecka har verkligen varit hel fantastisk! Att det var fantastiskt beror på att denna vecka så har vi börjat cykla lvg, igen, vilket är väldigt skönt samtidigt som motivationen höjs något enormt. Det börjar också kännas som om tävlingsäsongen närmar sig trots att det är ganska många helger kvar till säsongen drar igång.
Den här helgen blir det väldigt lugnt med normal träning på lördagen (Glöm inte San Remo!!!!) och max 2h träning på söndagen för jag ska nämligen till Livi nästa veckan (och göra tester) och då behöver man lite fräscha ben! Sen är det några dagars träning inna jag ger mig av till Skälderviken på läger nästa fredag... Kommer hem söndag kväll och sedan på tisdagen så åker jag till Italien på träningsläger i 16dagar! Rimini here I come!... Kommer hem från Italien på en torsdag och lördagen som kommer så är det första tävlingen för säsongen, Östgötaloppet.
Där har ni mitt liv framöver så nu behöver jag inte skirva på bloggen förrän om en månad, nä då ora er inte om ni tittar in imorgon igen kanske jag har skrivit ett nytt inlägg, vem vet?

Förrästen dagens träning gick över Simsjön, en ganska backig runda alltså, och jag fick slita en hel del idag för att ens vara i närheten av att matcha den flygande Dansken. Jobbigt blev det men det är ju positivt det för då blev det väl ett bra pass idag också!

onsdag 18 mars 2009

snott från phillans blogg

full stridsmundering inkl nya hojjen....och vi då som har svart ram...vad skall vi göra???

måndag 16 mars 2009

Styrelsearbete???






SVENSKA CYKELFÖRBUNDET...hehehe...skall bli intressant...bigT himself är invald i styrelsen...så mycket skit den styrelsen har fått--skall bli kul att lära känna dessa knickedicker och se vad de går för...det är rätt lätt att sitta utanför och skrika o skälla på att inget görs och att allt är dåligt...nu är det "in i dimman och kavla upp ärmarna" som gäller.

söndag 15 mars 2009

Sista helgen hemma...

Då var helgens träning avklarad igen. Jag och Fredrik har kommit fram till att det här va sista helgen hemma innan första tävlingen. Nästa helg är det läger i Skälderviken som Skånes Cf arrangerar, det blir jag, Fredrik och Erik som kommer dit från laget. Veckan därpå är det läger i Skälderviken igen men då är det landslagsläger. Sedan är det Italien och Rimini som gäller i 2 veckor innan det är dags att inleda tävlingssäsongen.
Helgen då? Den har varit riktigt bra faktiskt. Snön som kom i torsdags försvann redan dagen efter. Igår hade vi ca 10 grader varmt och sol härnere i Skåne så det va riktigt nice. Idag va det lite sämre väder, det regna på morronen men det sluta efter ca en halvtimme av passet. Ca 7 grader varmt va det också. För mej blev det sammanlagt 9.5 h på cykeln den här helgen. Vi hade egentligen tänkt att göra premiär på racer idag men p.g.a regnet tog vi våra "vanliga" vintercyklar. Får väl köra nåt pass på den nya cykeln nu i veckan istället.
Nu ska jag strax kolla på cyklingen på tv...
Ha det bra!