måndag 7 juni 2010

Återhämtningsvecka o helg...

...med 3 segrar!
Törre Fransson och Jesper Spjuth på landslagsuppdrag...i nations cup, stenhårt etapplopp där båda hade det tufft och fick verkligen se vad som gäller utomlands.
Oj så viktigt för svenska cyklister att få komma ut och se "vart gränserna går". Det går inte att sitta bara och åka svenska tävlingar om man skall lyckas o där tro att man är bra, verkligheten är tyvärr bister men ujujuj den finns att ta på och är absolut inte omöjlig att uppnå!
Steg 0 är att åka i SWE o det räcker ingenstans...def ingenstans!
Steg 1 är att åka i Danmark
Steg 2 med ytterligare fartökning är att åka vanliga etapplopp i norra Europa
Steg 3 är att åka Nations Cup, EM och VM
steg 3 var det i helgen och det var kanske fel väg att börja med detta lopp för ett färskt juniorlandslag. Samma sak hände förra året i Tjeckien på nations CUP....tyvärr.
Nu måste svenska juniorer åka ut mer ....men till en början så är det mindre lopp som gäller....i Danmark ...i Tyskland.
Att åka på för hårda uppdrag o bli 100% avställda och ej få tävla klart är inget upplyftande!...
detta är mina egna tankar om juniorverksamheten...jag tror jag kan den bäst av alla för tillfället för jag har åkt service i 3 år nu bakom juniorhäckarna både i swe, DAN och i Tyskland o sett vad som händer o sker!
Cykelcity junior tog ändå 3 segrar denna helgen ;-)Axel "bamse" Svedlund drog in en trippelsegerrad...alla i stockholmstrakten under helgens nationaldagsfirande!