torsdag 12 mars 2009

Är det inte vår snart?

Säsongen närmar sig och det första lägret på landsväg är bara nån vecka bort. Det började faktiskt kännas lite som våren hade börjat närma sig. Det har varit sol ute de senaste dagarna och vi snackade om att göra racer-debut nu i helgen. Men vad händer...? Jo, det börjar snöa igen! Jag vet att vi fortfarande bara är ungefär halvägs in i Mars, men ändå...!
Den nya Columbusen har stått på rummet sedan vi hämtade den i Göteborg och jag såg verkligen fram emot att få testa den nu i helgen. Men som det ser ut nu får det väl vänta ett tag. Cykeln får stå och glänsa på rummet några dagar till. Den e riktigt fin, speciellt nu när jag har vaxat ramen :)
Nu ska jag gå och dämpa besvikelsen med ett pass på trainern.
Ha det bra!

tisdag 10 mars 2009

4 ur teamet landslagstruppsuttagna

2009-03-03 14:59
Svenska cykelförbundets elitkommitté inbjuder till landslagsläger för juniorer och U23 cyklister på landsväg. Observera att även om man inte finns med bland dessa inbjudna cyklister finns fortfarande chansen att bli uttagen på landslagsuppdrag. Det visar man då med aktiv körning samt med resultat på tävlingarna. Detta är en del i landslagsprogrammet och det förväntas att du deltar på detta läger om du har möjlighet och om du är intresserad av landslagsuppdrag under säsongen. Om du inte kan vara med på lägret meddela då detta samt orsak.

Lägret syftar till svetsa samman gänget och träna bra pass tillsammans. Glenn Magnusson är ansvarig för planering av träningarna.
TRUPPEN....

HJ
Namn Födelseår Förening
Fredrik Isacsson -91 CK Cykelcity.se
Jesper Spjuth -92 CK Cykelcity.se
Robert Pölder -91 CK Cykelcity.se
Tobias Ludvigsson -91 CK Cykelcity.se
Kim Magnusson -92 Falköpings CK
Robin Ask -92 Falköpings CK
Tomas Kristoffersson -92 Härnösands CK
Philip Lindau -91 Jönköping CK
Oskar Nilsson -91 Örebrocyklisterna
Simon Widå -91 Örebrocyklisterna