torsdag 5 februari 2009

Drar till Alicante nu


Nu drar vi, sista minuten packningen i cykellokalen är klar. Kommer tillbaka om en vecka, om vi får tillgång till internet där nere så kommer lite bilder snart.
hade bra

onsdag 4 februari 2009

Alicante

Imorgon bär det iväg!

Lagom till att snön börjar falla här i Skara så ska jag, Tobias och Erik från CC ge oss iväg till Alicante, vi blir där en vecka och kommer alltså hem nästa torsdag.

Axel sjuk...


...men på G igen!
Hela familjen Svedlunds uppe i Norberg har drabbats av mykoplasma...Axel har varit superseg i den inledande skidsäsongen...förra veckan fick han svaret ...varför det varit så....nu går han på pencillin och har börjat träna hårt...igen...ingen fara på taket

Kul.....o grattis Jeppe

2008-års LISA-stipendiater är:

Jesper Spjuth, Landskrona Cykelklubb
Landskrona Cykelklubbs talangfulle 16-åring Jesper Spjuth vann i somras det 15 km långa och backiga tempoloppet för pojkar 15-16 år vid Cykel-SM i Falun. Därefter tog Jesper bland annat tre guldmedaljer vid de skånska mästerskapen. Jesper Spjuth kommer under 2009 att ingå i ett ”juniorproffstall” i Sverige och kommer således inte att tävla för LCK i år.

söndag 1 februari 2009

Ny dag, nytt pass, ny snö...

När man vakna i morse och gick ner för att käka frukost fick man en liten chock. Snön är var tillbaka i Skåne och temperaturen låg på -2. Jag (Jesper) bestämde mig för att köra på MTB istället för min vanliga "vintercykel" (som för övrigt är gjord i kolfiber). Rätt kul med omväxling faktiskt och förvånansvärt liten skillnad i rullmotstånd (har ju smala däck på) och framförallt grym kontroll även i snön. Skivbromsar är oslagbart... så det blev lite lek i kurvorna under passet.
Passet blev tyvärr inte så långt som vi hade tänkt utan klockan stannade på 2.5h. Detta berodde mest på att Fredrik fick en puktering och vi fick stå still ett tag men även på mycket hård vind (jag hade nog motvind i 95% av passet) och fortsatt snöfall.
Som sagt läger i Skara nästa helg för mig och Fredrik medans delar av laget åker ner till Spanien och steker.
Ha det bra :D