onsdag 4 mars 2009

Onsdag = Inomhusträning

Nu är dagens 2 TC pass körda och klara. Värmer nu en matlåda samtidigt som jag sitter och kollar lite på när Pölder kör sina sista intervaller för dagen. Hoppas det blir till att testa nya LVG hojjarna nästa vecka! Om man kollar vädret nu ser det väldigt lovande ut.

Enervit kakor, sportdryck och annat har nu anlänt till Skara. Det verkar vara riktigt fina saker.

tisdag 3 mars 2009

Temporam: Columbus Crono 2008



Ram: Columbus Crono 2008
Cykelcity junior säjer nu sina temporamar från säsongen 08. Ramarna är i mycket gott skick och välskötta.
Så nu kan du köpa en kanon temporam för endast 7500kr!

Storlekar:
2st 55cm
2st 58cm

Pris: 7500 :-


En fin eftermiddag =),snödroppar och solsken, ett måste att testa den nya cykeln =P Ute en liten,liten runda bara för att känna känslan av att sitta på racern och den va rikigt j..a najs :D

We are equipped and ready!!!

Nu har vi utrustats med årets linjeloppsraketer från COLUMBUS med SHIMANO och PRO komponenter samt sadel från FIZIK (snygg som synden)

(Axel ska skida klart innan han sitter upp på sin jonne)


Igår var fem sjättedelar av oss åter på besök hos Picco Lasse m fl. i Göteborgsbutiken för att hämta hjälmar, cyklar och Enervit som sponsar oss i sommar med dryck och bars.


Picco, Lasse och inte minst Harring d.ä. har gjort ett kanonjobb med att få ihop våra hojar till tävlingsredskap att frukta (om man är konkurrent).
Här kommer några smakprov på kollektion -09.




2009 års Temporaket


Vinterlurviga ben



Stekig




Ludvigsson längtar landsvägen....




Lasse Justerar Jeppes sadel




Picco finjusterar Harrings cykel, här missas inget.






Den som söker skola finna..... :-)
Nu är RIMINI NÄÄÄÄÄRA!!!!






söndag 1 mars 2009

En hälsning från de som spelar slutspel...


...till de fan av oss som hejjar på fel lag...typ..picco-håkan-jipz-jesper-isaks...ler...
det är inte så farligt grabbar...en utomhus rink kan vara rätt charmig att spela på oxå...varmkorven smakar nog godare ute i kylan ;-)

Helgen...

Då var ytterliggare en helg på cykeln avklarad .Det är inte så många veckor kvar nu tills man ska ner och steka i Italien och Rimini. Längtar sjukt mycket...
Igår va det inte så kul att köra. Fick köra själv då Fredrik är/var sjuk och går på penicillin och får inte börja träna igen förrän imorron. Det blev ca 3.15h med min Ipod som enda sällskap, mindre kul som sagt.
Idag blev det lite roligare. Vi var 4st som stack ut imorse i det (som vanligt?) mycket blåsiga Skåne, det var dock inte så kallt så det var positivt. För min del blev passet ca 4.40h långt. Kändes riktigt bra under hela passet. När man sedan kom hem va det bara att duscha, käka och dra på mina nya Skins (grymt sköna!) och chilla. (Har fått plugga lite också...)
Imorron blir det en snabb tur till Göteborg på eftermiddan för att hämta lite grejer på CykelCity. Ser fram emot det :)
Ha det gött! / Jesper