onsdag 13 januari 2010

Mörkercykling

Idag stod 2.5h på programmet för min del. Då jag inte var speciellt sugen att köra inne den tiden och inte hann ut innan det blev mörkt var det bara att plocka fram pannlampan och snabbmontera lite lysen på cykeln.
Snacka om att det känns ensamt när man kör mitt ute i ingenstans i totalt mörker runtomkring och bara pannlampan som ljus. Trots ensamheten var det ändå skönt att köra ute idag, 99% barmark och plusgrader är inte fel för tillfället.
Vissa har det ju dock ännu bättre. Elitlaget stack ju till Gran Canaria idag... lite lätt avundsjuk är man. Hårt att vara junior =)

Ha det!

söndag 10 januari 2010

Vinter skåne!!

I dag blev det 5, 3 och 2 minuters intervaller på testcykeln och 3 minuters intervaller på sjön.
Det blev ingen cykling ute pga detta j---a vädret, minus 3 och grym blåst var orsaken.
Som sagt, man börjar bli mycket trött på detta väder.
MVH: Holmen i Sövde.

Typisk skånevinter

Körde mitt första utepass på 12dagar idag. Skönt att komma ifrån trainern lite grann. Temperaturen låg runt 0 så det va ingen fara alls, istället blåste det mer än vad jag varit med om på väldigt länge. Sträckan som tog 1.20h i motvind gick på ca 40-45min åt andra hållet. Vinden och det platta landskapet här nere gjorde även att det drev upp en hel del snö på vägarna och bildade drivor här och där. På vägen hem körde jag igenom en där det gick snö upp till flaskställen... Hoppas att snön försvinner snart, jag börjar ledsna på den nu.

Ha det!

I´m back !

Då var lovet snart slut , sitter på tåget mot Skara nu ! Imorgon drar skolan igång efter jul uppehållet som har varit riktigt härligt om man bortser från den enorma kyla som svept in över landet under julen och som definitivt kommer att hålla i ett tag till...
Vet inte hur det är i Skara men ryktet säger att det är snö upp till midjehöjd just nu , det märker jag snart :p
Så kan säga att det går inte en enda dag utan att jag drömmer mig bort till det varma och soliga Italien.....

// Dalmas